Mínima's Doelen

......DOELEN voor 2017
 1. Verhuizen. Ik wil komend jaar te verhuizen. Dat is mijn allergrootste doel. Van deze bovenwoning naar een leuke en rustige eengezinswoning.  Ik word hier zo langzamerhand knettergek van overlast. Door de veranderingen in het sociale huurbeleid door die f&%$# (laten we het netjes houden!) VVD-er Stef Blok gaat het niet gemakkelijk worden. Maar we houden moed en hoop.
 2. Blijven sparen. Voor de toekomst en de leuke dingen in het leven. 

8 opmerkingen:

 1. Mooie doelen heb je om voor te sparen. Die laatste hoop ik met een glimlach.;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie doelen hoor, en over dat ouder worden, ik snap helemaal wat je voelt, ik tik ook de 32 aan in 2014 en dat is soms best vervelend aangezien ik me nog 16 voel en gedraag..iets met niet volwassen willen worden?? :P

  en een goed idee om nu al te gaan sparen voor een groot 40 jaar cadeau, misschien een mooi sieraad? kan je heel lang plezier en altijd bij je hebben. Maar idd, het is maar even zien hoe je in het leven staat als je 40 bent en wat je dan graag zou willen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, een mooi sieraad is ook erg leuk! Leuke tip. Zoiets ja, maar ik heb nog járen om erover na te denken..(gelukkig)
   Ik ben 31 jaar, alleen niemand geeft het me. Daarom zeg ik m'n leeftijd ook niet snel meer. Of iemand moet er echt expliciet naar vragen. Ik oog jonger en gedraag me waarschijnlijk ook jonger. Time flies...en gaat me veel te hard allemaal.

   Verwijderen
 3. Yup, same here, hoewel het maar meestal 2 of 3 jaartjes naast zit met het gokken haha.

  En de tijd gaat idd te hard, voor je het weet is er weer een week om of je komt iemand van vroeger tegen die al 2 kinderen heeft gekregen!
  Sta je dan met je 18 jarige gedrag haha.

  zoals meneer george bernard shaw ooit zei:
  we don't stop playing because we grow old,we grow old because we stop playing

  hatse-flats! zo is het maar net!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie doelen, maar toch een tip, ondanks dat je weinig rijdt, laat er toch een onderhoudsbeurt uitvoeren bij je auto, remschijven even nakijken, zeker als je weinig rijd! als die eenmaal vastzitten... 600,- minimaal, en eenvoudige dingen zoals olie nakijken, olie verversen, zijn weer dingen die je zelf kan doen, banden spanning nakijken, scheelt een boel. Voor degene die zeggen dat dit niet nodig is tegen je, kosten jouw straks een boel geld, geld dat je wel beter kan gebruiken, dus zie een kleine onderhoudsbeurt niet als een onnodige uitgave! enne zorg dat je auto elke week even van zn plek af komt, mee rijd en je even paar keer goed remt, zijn allemaal dingen die volgens sommige niet nodig is (ook de dealer maar die wil je graag weer een andere aansmeren ;) )

  Naja probeer het goed uit te leggen, en je doelen zijn echt goed, en mijn advies bedoel ik ook goed.

  Enne ga zo door met je blog! vind het super om te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Minimaatje, tijd voor een update: welke doelen heb je gehaald en welke niet? (ben dezelfde die net overgestapt is via je AnderZorg link.)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dag koningin Minima,

  Ik heb een vraag aan je. Zou je mij willen mailen op l.vansadelhoff@gmail.com? Dank!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook een vraag: ik zie dat jij toch al een tijdje een inkomen hebt rond het bijstandsniveau. Werk jij full time of zou je nog een bijbaantje kunnen nemen?
  Heb jij er wel eens aan gedacht om iets in bij- of omscholing te gaan doen waarmee jij de kans vergroot op een beter betaalde baan.
  Je bouwt nu natuurlijk ook weinig pensioen op. En mij lijkt het toch dat het niet je ultieme droom is je hele leven op bijstandsniveau te moeten leven.
  Ik lees dat jij begin dertig bent dus je hele leven ligt nog voor je.
  Hoe kijk jij hier tegen aan? En vooral wat doe je eraan?

  BeantwoordenVerwijderen