zondag 16 juli 2017

Sendil wasmiddel Action

Tegenwoordig pin ik iedere maandag 30 euro voor de boodschappen. Als alleenstaande wil en kan ik daar, normaal gesproken, prima van rondkomen. Dit bedrag is voor alle levensmiddelen en als het er nog af kan ook toiletpapier of wasmiddel.
Deze week moest ik een nieuwe fles bontwasmiddel hebben en lukte het net niet om keurig binnen budget te blijven. (komt omdat ik dol ben op aardbeien deze tijd van het jaar en 2 bakjes per week zijn best prijzig...)
Ik koop vaak het bontwasmiddel van Coop huismerk voor € 3,40.  Daar was geen geld meer voor. Toch had echt wasmiddel nodig en wilde niet alvast aan mijn weekbedrag van volgende week komen.
Dus ging ik naar de Action en kocht daar een fles Sendil voor € 1,68.
Deze had ik eerder gespot, maar ik was altijd een beetje huiverig. Is het wel wat? Wast het goed schoon en blijven de kleuren wel mooi?
Maar ik ben om!
Ik heb er nu 2 wasjes mee gedaan en het bevalt goed. Er zit ook een lekker geurtje aan die lang blijft hangen (handig omdat ik nooit wasverzachter gebruik)
Voortaan koop ik Sendil Color van de Action voor mijn gekleurde was. Superkoopje en een tip voor mensen die ook op de kleintjes willen of moeten letten.

18 opmerkingen:

 1. Die van de Lidl is nog net goedkoper per wasbeurt nu ook in de aanbieding. En 2 weken geleden had Kruidvat aanbieding 1.42 voor ook ruim 20 wasbeurten dus nog goedkoper

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij krijgen jeuk van allerlei wasmiddelen, wij gebruiken Miele wasmiddel. (cartridge) En hadden 1 jaar gratis wassen gehad en nu doen wij voor 20 euro wel 4 maanden ermee als het niet langer is.

  Maar nu geen jeuk meer. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook zeer allergisch, ook voor wasmiddel. Sinds ik de was een keer extra spoel met azijn ( kan via het wasverzachterbakje) heb ik nooit meer last van jeuk. De azijn neutraliseert / spoelt alle wasmiddel goed weg, dit bevalt prima. Bovendien goed voor de wasmachine heb ik me laten vertellen en duur Neutral- wasmiddel is niet meer nodig! Een aanrader dus!
   Groet, Jeannette

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. schelden is niet nodig, daarom reactie verwijderd

   Verwijderen
  2. Schelden? op een stukje over wasmiddel?? ben nu toch wel heel benieuwd naar wat er stond ;-) Ah toe KM...
   zweer zelf bij wasmiddel van de aldi, ook niet duur en als beste getest.
   succes met de was! en alle reacties ;-)
   gr.El

   Verwijderen
 4. ik lees je log graag maar deze reclame slaat nergens op!
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is bedoelt als tip voor mensen die net als ik leven van een klein budget en andere consuminderaars.

   Het wasmiddel Sendil maakt juist niet of zelden reclame waardoor het zo goedkoop is!

   Verwijderen
  2. Ik vind het een hele fijne tip, en lees het helemaal niet als reclame.

   Verwijderen
 5. Dit soort tips mogen, dat vind ik ook. Van Nadasurf nog aanvullende tips, prima toch? Het is geen advertorial ofzo. Mensen die doen of ze een product geweldig vinden omdat ze er geld voor krijgen, vind ik een heel ander verhaal. Dat soort dingen vind ik net als een folder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed om te weten dat dit wasmiddel goed is! Ik heb het nog nooit gekocht omdat ik daar aan twijfelde.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb onlangs in Lidl waspoeder voor kleurwas van het merk Formil gekocht omdat mijn man zei dat hij daar zeer positieve kritiek over had gelezen. Het spijt me dat ik naar hem geluisterd heb en dat wasmiddel heb aangeschaft want de poeder lost totaal niet op in het wasmiddelbakje : bij elke wasbeurt blijft meer dan de helft van de poeder "hangen" en koekt samen tot een klonter. Ik moet dus elke keer ik dat wasmiddel gebruik extra was toevoegen via het wasmiddelbakje en roeren tot alle poeder is opgelost.De waspoeder stond in aanbieding maar ik koop die nooit meer....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik meende dat de geconcentreerde vloeibare wasmiddel van Formil het beste getest was.

   Verwijderen
 8. Ik zie het ook als tip. Fijn dat het bevalt,zal ik ook eens proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wij kopen sendil altijd bij de d.een.1.25 voor zwart wasmiddel.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hoef niet op de kleintjes te letten , maar dit wasmiddel gebruik ik al jaren en ben zeer tevreden

  BeantwoordenVerwijderen