Over mij

Mijn foto

Ik ben 34 jaar, single en heb een inkomen rond het sociaal minimum. Ik leef dus op bijstandsniveau.
Dit blog gaat over consuminderen en zuinig leven. Omdat ik zelf weinig te besteden heb volg ik de laatste weken blogs van anderen die ook zuinig omgaan met hun centen. Persoonlijke verhalen van anderen en slimme tips en adviezen inspireren me om beter om te gaan met mijn eigen kleine budget. Ik vind het leuk om te schrijven en vandaar nu mijn eigen blog!

maandag 7 november 2016

Nuon en Winterfair

Schreef ik afgelopen week een stukje over mijn overstap van energieleverancier naar Eon en dacht dat ik een hele goede deal had...bleek het nog veel beter te kunnen.
Naar aanleiding van een tip van een bloglezer (dankjewel Alice!) de boel geannuleerd. Dat kon nog omdat je altijd 14 dagen bedenktijd heb voordat de overstap definitief is.
Want er is bij Nuon een geweldige actie! De Helemaal-uit-je-stekker-weken!
Dat betekent een bonus van 250 euro. Er was verder geen verschil in het maandbedrag bij hetzelfde verbruik in vergelijking met Eon. Dan is de keus dus snel gemaakt. Ook een goede tip voor andere  lezers. En spaar je via Euroclix, doe dan je aanvraag via die site. Dat levert je minimaal een tientje op.

Verder gisteren spontaan besloten om eind volgende week met mijn beide zussen naar de Margriet Winterfair te gaan. Ik ben er nog nooit geweest, maar mijn oudste zus gaat ieder jaar. En het leek haar heel leuk om eens met z'n drieen te gaan. Gezellig! We gaan met de bus naar de Jaarbeurs Utrecht want het is een georganiseerd reisje. Een leuk uitje voor de boeg waar ik erg naar uit kijk.

3 opmerkingen:

 1. Ik was mij ook al aan het oriënteren op mijn jaarlijkse overstap. Nav de tip van Alice is het bij mij ook Nuon geworden. Maandbedrag €54. €10 terug via euroclix en inderdaad straks €250 terug. Dan kom ik op minder dan €35 maand uit. Mascha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat jullie er wat aan gehad hebben!

  Groetjes,
  Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil ontzettend graag overstappen naar een andere maatschappij. Twee dingen houden mij tegen 1 is de stadsverwarming en 2 is de saldering van de zonnepanelen. Ik heb helaas nog nergens advies kunnen vinden als je over wilt stappen met deze uitdagingen erbij:).

  BeantwoordenVerwijderen