Over mij

Mijn foto

Ik ben 34 jaar, single en heb een inkomen rond het sociaal minimum. Ik leef dus op bijstandsniveau.
Dit blog gaat over consuminderen en zuinig leven. Omdat ik zelf weinig te besteden heb volg ik de laatste weken blogs van anderen die ook zuinig omgaan met hun centen. Persoonlijke verhalen van anderen en slimme tips en adviezen inspireren me om beter om te gaan met mijn eigen kleine budget. Ik vind het leuk om te schrijven en vandaar nu mijn eigen blog!

zondag 20 december 2015

Give Away, 2e driegangenmenu gratis AH

Afgelopen zomer was er een leuke actie bij Albert Heijn. Je kon sparen voor een 2e gratis driegangenmenu. Een erg leuke actie! Kijk eens op: restaurantactie ah Ik heb daaraan meegedaan en een volle kaart gespaard. De kaart is nog geldig t/m 31 januari. Zelf ga ik er geen gebruik meer van maken en het leek me een mooi idee om deze weg te geven via mijn blog.

Het is leuk om iets te krijgen, maar het minstens net zo leuk om iets te geven!

Zelf verdien/krijg ik ook een zakcentje als iemand via mij lid wordt van het Euroclix spaarprogramma of op een advertentie klikt op deze site. En een paar dagen geleden kreeg ik van een medeblogster een invite van Roamler, erg lief! Daar ga ik in mijn kerstvakantie mee aan de slag, lijkt me ook een leuke manier om wat bij te verdienen.
En ook toen er de afgelopen weken mensen overstapten naar Anderzorg via mijn link, kreeg ik daar wat voor.

Even terugkomend op de restaurantactie:
Heb je interesse in de spaarkaart, laat het me even weten en mail me;

* verzendkosten zijn voor mij (heb nog wel een kerstzegel over ;-)
* tussen 17 en 31 december (kerstperiode) kun je bij sommige restaurants niet terecht met deze kaart.
* zie de website voor de voorwaarden en kijk bij welke restaurants je allemaal kunt eten met z'n tweeën, voor de halve prijs!

*kaart is vergeven4 opmerkingen:

 1. Julia, ik heb nog twee kaarten, dat is voor mij genoeg.
  Mijn tip: als je nog spaarkaarten hebt en je wilt nog uit eten, reserveer dan snel, voordat alles vol zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je er eentje weggeeft. Ik ben zelf niet zo van het uit eten gaan, maar je kunt er vast iemand blij mee maken!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Koningin Minima,

  Ik ben journalist voor het Parool en schrijf een stuk over 'extreme couponing' - en dan vooral online. Ik ben daarom op zoek naar mensen die zich hiermee bezig houden en het leuk vinden erover te vertellen. Pas jij in het plaatje en heb je interesse? Dan zou ik je komende dagen graag even bellen.

  Ik hoor het graag!

  Groet, Anouk Vleugels
  anoukvleugels@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen