Over mij

Mijn foto

Ik ben 34 jaar, single en heb een inkomen rond het sociaal minimum. Ik leef dus op bijstandsniveau.
Dit blog gaat over consuminderen en zuinig leven. Omdat ik zelf weinig te besteden heb volg ik de laatste weken blogs van anderen die ook zuinig omgaan met hun centen. Persoonlijke verhalen van anderen en slimme tips en adviezen inspireren me om beter om te gaan met mijn eigen kleine budget. Ik vind het leuk om te schrijven en vandaar nu mijn eigen blog!

zondag 29 november 2015

Gratis gidsen, Telegraaf en Radar+

Gek op Gratis! Maar ik lees altijd goed de actievoorwaarden en neem alleen die dingen waarbij het automatisch stopt. Geen zin in addertjes.
Momenteel zijn er 3 dingen waar ik gebruik van maak en die me geen cent kosten, maar me wel  plezier opleveren. Alledrie op proef voor nop.
Misschien zit er ook iets voor jou tussen?


  • Een editie van het consumenten-magazine Radar+

  • Een weekend abonnement (vrijdag en zaterdag) 4 weken lang De Telegraaf in je brievenbus, plus de hele week digitale toegang. Hiervoor moet je wel 2 Peijnenburger luxe ontbijtkoeken kopen (die met actiecode) Ik kocht er 2 bij Jumbo. Ze zijn € 1,62 per stuk. Ik zie dit als -zo goed als gratis- want koek haal ik sowieso wel in huis, al is het alleen al voor bezoek. Zelf vind ik het natuurlijk ook erg lekker! Verder zit er op vrijdag altijd het magazine 'Vrouw' bij de Telegraaf, wat ik persoonlijk een erg leuk blad vind. Actievoorwaarden

  • 4 weken lang een tv-gids in huis. Keuze uit Avrobode of Televizier. Kost niks en stopt natuurlijk ook automatisch. Zelf koos ik Televizier, want bij Avrobode kreeg ik steeds foutmelding, misschien is dat nu opgelost. Ik heb de 1e gids al ontvangen. 

Doe er je voordeel mee!2 opmerkingen:

  1. Dank voor deze tip! Ben zelf bijna 3 jaar lid geweest van de Radar+. Heb mn abo stopgezet omdat ik het veelal hetzelfde vond. Maar wel een interessant blad. Heb hem daarom weer aangevraagd!

    Gr. Boukje

    BeantwoordenVerwijderen