Over mij

Mijn foto

Ik ben 34 jaar, single en heb een inkomen rond het sociaal minimum. Ik leef dus op bijstandsniveau.
Dit blog gaat over consuminderen en zuinig leven. Omdat ik zelf weinig te besteden heb volg ik de laatste weken blogs van anderen die ook zuinig omgaan met hun centen. Persoonlijke verhalen van anderen en slimme tips en adviezen inspireren me om beter om te gaan met mijn eigen kleine budget. Ik vind het leuk om te schrijven en vandaar nu mijn eigen blog!

maandag 6 april 2015

Het Vrekken Topic

Allereerst: Vrolijk Pasen!
Zelf doe ik er niet zoveel aan, alleen gisteren met familie samen gegeten. Wat gezellig was en erg lekker. Heel veel suikerbrood gegeten, dat haal ik zelf nooit in huis, maar wat ik dat toch lekker! Niet verstandig ook, om dat in huis te halen.. haha. Vandaag rommel ik maar wat aan, beetje lanterfanten, beetje rondsurfen op het world wide web. Lekker zo een vrije maandag, een extra vrije dag. Ik hoef niks, geen verplichtingen. Me- time! Misschien vanavond nog een stukje wandelen. Dat kan mooi nu het een uurtje langer licht is. Op de weegschaal verscheen de 7 weer in beeld, ik wil toch wel graag de 6 blijven zien. Vanaf nu weer beter opletten op mijn voeding en wat extra beweging meepakken zodat ik met Pinksteren weer 67 á 68 kg weeg. Dat voelt een stuk prettiger.
Maar waar ik het eigenlijk over hebben wil is het Viva Vrekken Topic. Ik lees mee op dat forum en er worden vaak hele leuke tips en voordeeltjes genoemd.
Vandaag bijvoorbeeld  een leuke actie van Optimel om een gratis boodschappentas te krijgen. Zo'n stoffen shopper wil ik wel! Ik vind de verschillende teksten erop ook erg leuk. Al die plastic tassen die je overal te pas en te onpas krijgt zijn zó niet milieuvriendelijk.
Verder las ik nog een leuke actie bij Xenos. Heb je nog opbergbakken nodig? Dan krijg je bij aankoop van deze drie een cadeaukaart van 20 euro.
En zo zijn er nog meer leuke acties en andere tips waar je in het viva vrekken topic attent op wordt gemaakt
Leuk om te lezen en te volgen.


5 opmerkingen:

 1. een hele fijne 2e paasdag gewenst. bedankt voor de tip ik ga ook eens een kijkje nemen op het forum.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een echte vrek houdt zijn geld in z'n bek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook een fervent gebruiker van het Viva topic!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ik vind suikerbrood ook heerlijk. Nu heb ik er meteen zin in!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This is the precise weblog for anybody who needs to seek out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!

  BeantwoordenVerwijderen