Over mij

Mijn foto

Ik ben 34 jaar, single en heb een inkomen rond het sociaal minimum. Ik leef dus op bijstandsniveau.
Dit blog gaat over consuminderen en zuinig leven. Omdat ik zelf weinig te besteden heb volg ik de laatste weken blogs van anderen die ook zuinig omgaan met hun centen. Persoonlijke verhalen van anderen en slimme tips en adviezen inspireren me om beter om te gaan met mijn eigen kleine budget. Ik vind het leuk om te schrijven en vandaar nu mijn eigen blog!

maandag 30 maart 2015

Meterstand Challenge

Leuk om aan mee te doen:
De Electrabel meterstand Challenge!

Iedereen verbruikt de hele dag en nacht energie. Vaak zijn we daar helemaal niet zo bewust van. Om je daar wat bewuster van te maken is er nu een Meterstand Challenge:

Raad de stand van je eigen meter op 20 mei en maak kans op mooie prijzen. Je kan je voorspelling doorgeven of veranderen tot 20 april. Hoofdprijs een Samsung Ecobubble wasmachine.
Ik vind het leuk om mee te doen. Zelf ga ik best bewust om met energie en weet dat ik zo'n 17 tot 21 kWh per week verbruik. Dan is het gemakkelijk uit te rekenen welke getallen de meter ongeveer aan zal geven. Ik ben benieuwd of ik in de buurt zit van mijn voorspelling..
Iedereen kan meedoen, welke energieleverancier je ook hebt. En heb je moeite met inschatten, dan rekent Eectrabel het ongeveer voor je uit als je aangeeft welke apparaten je allemaal in gebruik hebt.
Doe je ook mee?

3 opmerkingen:

 1. Ik doe ook mee. Hier is het verbruik tussen de 7 en 10 per dag. Ben nu al benieuwd waar de teller op staat op 20 mei. Ik ga natuurlijk voor de 1e prijs :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke challenge. Ik had er nog niet van gehoord dus bedankt voor de tip.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

  BeantwoordenVerwijderen