maandag 31 maart 2014

Goedkope parfum/ eau de toilette

Vandaag kwam ik tot de ontdekking dat mijn parfum bijna op is.. oei, ik zit al zo krap. Ik vroeg me af hoe anderen dat doen. Ik doe bijna elke dag een luchtje op. Ik probeer het al te minderen. Het is gewenning en ik voel me er goed bij. Ik hou niet van zoete luchtjes. Maar ga liever voor fris en sportief. Ik gebruik het ook niet overmatig. 3 a 4 keer sprayen zeg maar, 1 x per dag. Ik gebruik graag shower fresh van Clean of Cool water van Davidoff, Light Blue van Dolce & Gabbana en One van Calvin Klein. Mijn laatste flesje parfum is dus bijna leeg. Natuurlijk komen er met moederdag straks weer acties en misschien koop ik dan wel weer één van mijn favo luchtjes voor een actieprijs. Maar zijn er ook alternatieven? Goedkopere, lekkere parfum? Wat gebruiken jullie om lekker te ruiken? En waar koop je dat voor weinig?
(en nu niet aankomen met dat het allemaal chemische troep is, want ik hou wel van die chemische troep ;-) ) Heerlijk vind ik het als mensen lekker ruiken.

10 opmerkingen:

  1. Gebruik de helft, en dan wachten op moederdagaanbiedingen! k.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kunt mss bij de kruidvat een flesje scoren. A trip to new york heet het geloof ik, kost een eurootje of 6 en ruikt best lekker!! Even om de tijd door te komen tot je budget weer light blue toelaat, heb ik ook trouwens dat geurtje.

    Of kijk eens op mp bij je in de buurt, worden vaak wel nog volle flesjes voor weinig aangeboden. Ohja, en de action verkoopt zo heel af en toe ook wel eens lekkere geuren, zijn dan iets duurder dan 1,59, maar ruiken wel lekker en ook de hele dag.
    En denk dat je met 2 spuitjes ook wel de hele dag lekker ruikt hoor ;-), doe ik met de light blue wel namelijk.

    Gr. Boukje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De action verkoopt op dit moment parfum van Elisabeth Arden. Ik vind hem best lekker en hij is niet zoetig. Een grote fles kost geloof ik 11 euro. Je hebt dan 100 ml. In andere winkels is deze parfum echt een stuk duurder. Er staat een tester bij, dus je kunt hem eerst uitproberen voor je hem koopt.
    Maar als je vanaf nu de helft gebruikt (ik vind zelf 2 pufjes meestal wel genoeg) kan je het misschien wel halen tot de moederdagaanbiedingen en dan gelijk je lievelingsparfum weer kopen ;-)
    Gr, Anna

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, en ik zag pas dat Sunflowers, ook van Elisabeth Arden, ergens in de aanbieding was voor 15 euro. (37,5 ml geloof ik) Deze ruikt lekkerder dan de parfum die de action verkoopt vind ik. Hij is lekker fris en ik vind hem zeker zo lekker als de duurdere parfums. In de winter gebruik ik vaak Elle of Parisienne van Yves saint laurent, maar voor in de zomer vind ik sunflowers zeker zo lekker.
      Anna

      Verwijderen
  4. Schrijf reviews over de parfums die je nog hebt staan en verdien geld (bijv. op Ciao!). Dan kun je daar weer nieuwe parfums van kopen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb een bloemengeurtje van Adidas. Gekocht bij zo'n hele goedkope drogist.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb op ebay weleens een fles van mijn favo parfum gescoord. De verkoper woonde op fietsafstand en de fles koste nog. een kwart van de prijs in de winkel. Ik kan van veel dingen afstand doen maar een lekker luchtje is iets waar ik toch wel bijzonder veel aan hecht dus als het even kan geef ik dat niet op. Je moet jezelf toch nog een beetje kunnen verwennen vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. mijn dochter heeft nu een eau de toilette die zo lekker ruikt, ik vroeg haar waar ze die had gekocht, bij de action, voor nog geen €2.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Inderdaad, de action. Of haal een paar proefjes van je favorieten bij ici paris of douglas! ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Parfum online kopen voor een minimaal doe ik tegenwoordig of bij www.laparfumia.nl of bij de kruidvat met acties.

    BeantwoordenVerwijderen