Over mij

Mijn foto

Ik ben 34 jaar, single en heb een inkomen rond het sociaal minimum. Ik leef dus op bijstandsniveau.
Dit blog gaat over consuminderen en zuinig leven. Omdat ik zelf weinig te besteden heb volg ik de laatste weken blogs van anderen die ook zuinig omgaan met hun centen. Persoonlijke verhalen van anderen en slimme tips en adviezen inspireren me om beter om te gaan met mijn eigen kleine budget. Ik vind het leuk om te schrijven en vandaar nu mijn eigen blog!

maandag 18 november 2013

Uitgaven week 46

De afgelopen week heb ik me prima aan budget gehouden. Zoals ik vorige week schreef, wilde ik graag een elektrische deken kopen. Helaas ben ik ze niet tegengekomen in de winkel. Waarschijnlijk was ik te laat. Op de website van de winkel zijn ze nog wel te koop, maar ik vind die verzendkosten een typisch gevalletje van beetje jammer. Dus die elektrische deken blijft op mijn wenslijstje staan. Er moet altijd wat te wensen overblijven natuurlijk...

Nog een leuke tip voor mensen die willen overstappen van zorgverzekering: via verzekeringssite.nl krijg je een cadeaubon van de V&D t.w.v 10 euro. Altijd een leuk cadeautje natuurlijk als je toch al wilde overstappen.
Zelf stap ik over via euroclix , als je daar lid van bent kun je ook rekenen op ongeveer een tientje "overstapbonus". De leukste cadeaus krijg je overigens bij een zorgverzekering van United Consumers. Daar geven ze zelfs een Ipad weg bij een nieuwe verzekering! Of een Xbox of een Asus MeMo pad. Wat gaaf zeg! Helaas heb je dan wel een iets hogere premie per maand. Kijk hier maar eventjes:
UnitedConsumers. het zijn niet de minste cadeaus die ze weggeven. Ik werd er daarnet toch een beetje hebberig van. Zelfs als je zo'n cadeau niet zou gebruiken en zou verkopen op MP levert het je een mooie winst op toch? United Consumers is van VGZ overigens, dus het klinkt wel goed. Het is in ieder geval de overweging waard.

Zoals elke maandag, mijn uitgaven op een rij:

ma 11/11: Boodschappen kosten € 17,60 

wo 13/11: Uitgegeven : € 1,79  bij K.ruidvat voor een omslagkalender 2014 en een verjaardagscadeautje gekocht van € 5,99

vr. 15/11: Boodschappen kosten € 15,70

zo.17/11: Naar een beurs geweest en daar totaal € 20,- uitgegeven

Totaal uit Boodschappen: € 33,30
Totaal uit Zakgeld: € 27,78.  Ik heb nog  € 17,82  over voor de rest van november.

2 opmerkingen:

  1. Hier ligt een z.g.a.n. elec.deken in doos. Als je wllt mag je die hebben. Was op zoek naar je mailadres, weet niet in welk deel van het land je woont.

    BeantwoordenVerwijderen