Over mij

Mijn foto

Ik ben 34 jaar, single en heb een inkomen rond het sociaal minimum. Ik leef dus op bijstandsniveau.
Dit blog gaat over consuminderen en zuinig leven. Omdat ik zelf weinig te besteden heb volg ik de laatste weken blogs van anderen die ook zuinig omgaan met hun centen. Persoonlijke verhalen van anderen en slimme tips en adviezen inspireren me om beter om te gaan met mijn eigen kleine budget. Ik vind het leuk om te schrijven en vandaar nu mijn eigen blog!

vrijdag 10 juli 2015

Voor € 1,75 naar de Zwaluwhoeve

Zin in een dagje sauna? Of ben je er nog nooit geweest en wil je het een keer proberen? Kan ook op badpakkendag.
Je kunt nu naar de Zwaluwhoeve voor maar 1,75!
Normale entreeprijs is € 31,50, actieprijs was € 17,50 maar vanwege een publicatiefoutje kun je tot 4 augustus voor een prikkie naar binnen.
Ik vind het een topactie! Helaas is Hierden voor mij ietsje te ver rijden, anders was ik zeker gegaan.

Nog een leuke actie voor de ouders met hele jonge kinderen: een pak luiers van Etos huismerk voor maar € 1,24 of € 3,75 voor grote maten.
Ook een koopje, toch?

Doe er je voordeel mee!9 opmerkingen:

 1. Ik ben eens naar de zwaluwhoeve geweest met korting....nou al kreeg ik het kaartjes nu gratis dan ging ik nog niet terug. Ze proppen de tent zo vol dat iedereen schouder aan schouder in zwembad en sauna zit, echt vreselijk. Je kunt soms nergens in en van ontspannen is al helemaal geen sprake. De tekorten op de entree maken ze goed door belachelijke prijzen te rekenen voor de consumpties.....ik zou zeggen, bezint eer je begint. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, da's wel heel goedkoop ;) Aan de ene kant denk ik: voor zo'n prijs kun je ook niet verwachten dat je een hele sauna voor jezelf hebt. Ik twijfel dus of ik er gebruik van zal maken. Klinkt wel heel lekker en in de zomermaanden is de sauna sowieso minder in trek dan in de winter en zijn er een hoop mensen op vakantie...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er ooit geweest en dat was eens maar nooit weer. Wat een verschrikkelijke tent, zeg. Zoals Ineke ook al zegt: overvol en heel duur qua consumpties. Volgens mij maakt het ook niet uit of het mooi of slecht weer is, het is er altijd druk.

  De normale prijs voor een dagentree is geen € 17,50 maar € 31,50. Die € 17,50 was al bedoeld als actieprijs maar iemand had een fout gemaakt in de folder waardoor er € 1,75 stond. Wel kranig trouwens dat ze die € 1,75 dan blijven hanteren; dat dan weer wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je reactie. Ik wist niet dat het al een actietarief was. heb het even aangepast.
   Vervelend om te lezen dat het je zo slecht bevallen is. Ben er zelf nog nooit geweest, maar denk dat ik ook nooit ga als ik dit allemaal zo lees.

   Verwijderen
 4. De link van de Etos doet het niet! Hoe kom ik er dan bij?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sinds vandaag werkt de link niet meer, vanwege de stormloop heeft Etos de actie (tijdelijk) stopgezet

   Verwijderen
 5. Dat is echt een enorm koopje. Balen dat de actie is stopgezet.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen