vrijdag 30 januari 2015

Gratis: "groene' cola

Sinds deze maand op de markt: Coca-Cola Life.
De smaak schijnt hetzelfde te zijn als de originele cola, maar deze variant bevat minder suiker want het is gezoet met stevia.
Je kunt het nu gratis uitproberen! Koop een 1,5 liter fles in een willekeurige supermarkt en vraag je geld terug via dit formulier.
Niet vergeten de kassabon te bewaren.

Doe er je voordeel mee!

4 opmerkingen:

  1. Dank je wel voor de tip. Ik heb me al aangemeld. Kan blijkbaar ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De groene cola heeft ook stevia als zoetmiddel, dat ook slaat erop dat er OOK nog steeds 25,5 klontjes suiker in anderhalf liter zitten. Google er maar eens op.

    Groet,greet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, als het alleen met stevia zou zijn gezoet dan kunnen ze niet dezelfde smaak krijgen als met normale cola, denk ik. Het is in elk geval een vooruitgang. Maar nog beter is natuurlijk geen cola drinken ;)

      Maargoed. Ik ga het wel halen. Lekker gratis :D

      Verwijderen
    2. Altijd nog beter dan de originele en daar gaat het om. Ik beweer verder niks en weet heus dat cola niet gezond is, ook deze cola niet.. Het is een leuke gratis actie voor de liefhebber. Zelf drink ik het niet eens, maar vind het handig om in huis te hebben voor de visite. De meeste mensen drinken nou eenmaal liever frisdrank dan water, wat overigens mijn favoriete drankje is. Maar dat kun je je gasten toch niet voorzetten?
      By the way; dit blog is geen gezondheidsblog en je gaat niet dood aan af en toe e-nummers en toegevoegde suikers ;-

      Verwijderen