Over mij

Mijn foto

Ik ben 34 jaar, single en heb een inkomen rond het sociaal minimum. Ik leef dus op bijstandsniveau.
Dit blog gaat over consuminderen en zuinig leven. Omdat ik zelf weinig te besteden heb volg ik de laatste weken blogs van anderen die ook zuinig omgaan met hun centen. Persoonlijke verhalen van anderen en slimme tips en adviezen inspireren me om beter om te gaan met mijn eigen kleine budget. Ik vind het leuk om te schrijven en vandaar nu mijn eigen blog!

maandag 10 november 2014

2 nieuwe geld-terug-acties

Er zijn weer nieuwe producten op de markt waarvan je het aankoopbedrag terug kunt vragen, altijd fijn als je op de kleintjes wil/moet letten!

De eerste is een box tissues van tempo, klik hierDe tweede is een fles 1,5 liter 'special edition'-fanta in de smaak raspberry&passion fruit, klik hier
(alleen bij Jumbo kopen, anders geen geld terug)

Aankoopbedrag is zeer gemakkelijk terug te vragen, dus doe er je voordeel mee!


4 opmerkingen:

 1. Die zakdoekjes kunnen we hier wel gebruiken! De kinderen lopen flink te snuffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je misschien ook een tip bij welke supermarkt die tempo tissue box wordt verkocht. Ik had tot dus ver nog geen geluk bij AH en de Jumbo, maar ik wil eigenlijk wel mee doen!

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier bij AH waren ze ook (nog) niet. Duurt soms iets langer bij een nieuw product. Maar bij de C1000 wel geslaagd. Bedrag (1,68) is vandaag alweer bijgestort! Dus misschien een C1000 in de buurt?

   Verwijderen
  2. Bedankt voor de tip! Tot en met morgen heb ik nog een C1000 redelijk in de buurt, die gaat 3 dec. open als Jumbo. Ik moet er vanmiddag toch even bij in de buurt zijn, dan ga ik meteen even kijken!

   Groetjes Lily

   Verwijderen