Over mij

Mijn foto

Ik ben 34 jaar, single en heb een inkomen rond het sociaal minimum. Ik leef dus op bijstandsniveau.
Dit blog gaat over consuminderen en zuinig leven. Omdat ik zelf weinig te besteden heb volg ik de laatste weken blogs van anderen die ook zuinig omgaan met hun centen. Persoonlijke verhalen van anderen en slimme tips en adviezen inspireren me om beter om te gaan met mijn eigen kleine budget. Ik vind het leuk om te schrijven en vandaar nu mijn eigen blog!

donderdag 28 augustus 2014

Gratis: 1,5 liter Sprite & Optimel kwark

Er zijn weer 2 nieuwe producten die je gratis kunt testen!
 Je koopt het product en krijg na een aantal dagen het aankoopbedrag terug gestort op je rekening. Leuk boodschappen doen!
 Klik hier voor o.a de fles Sprite en Optimel Kwark
Het Optimeltoetje is  goed voor de lijn en de fles Sprite is lekker voor visite (bij mij dan) Ik ga ze in ieder geval  beide halen als ik weer boodschappen ga doen.

Let er bij de Optimel wel op dat je er eentje meeneemt met de roze probeer- gratis- wikkel. En bovendien altijd de kassabon bewaren voor het geval dat er wél om gevraagd wordt bij het terugvorderen van het aankoopbedrag.

Heb zelf de hele rij producten op kortingisleuk.nl al gekocht en netjes het geld terug gestort gekregen.
De meeste dingen zijn hartstikke lekker, alleen de fles Fernandes was heel erg vies! Ik had de rode fles gekocht. Nou, die wil ik je niet aanraden. Bijna calorieloos, maar zo enorm zoet vanwege al die zoetstoffen dat het echt niet te z**pen was. Die is bij mij linea directa door de gootsteen gegaan. Maakt niet zoveel uit, want het was toch gratis proberen.
De Liga Daybreak was overheerlijk en ook de beide mona-toetjes heb ik van gesmuld!
Bij deze site, kortingisleuk, is het heel gemakkelijk om het aankoopbedrag terug te vragen. Vaak geen gedoe met kassabonnen opsturen enzo.

Doe er je voordeel mee!

3 opmerkingen:

  1. Bedankt voor de tip! Ik vind het alleen altijd zo'n gedoe om er achteraan te gaan om mijn geld terug te krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat ze weer nieuwe acties hebben! Ik ga er zeker weer gebruik van maken! Bedankt voor de tip! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijke site vind ik het ook. Alle acties bij elkaar. Heb de Sprite en optimel ook al binnen. Ben benieuwd wat er binnenkort weer volgt.

    BeantwoordenVerwijderen