Over mij

Mijn foto

Ik ben 34 jaar, single en heb een inkomen rond het sociaal minimum. Ik leef dus op bijstandsniveau.
Dit blog gaat over consuminderen en zuinig leven. Omdat ik zelf weinig te besteden heb volg ik de laatste weken blogs van anderen die ook zuinig omgaan met hun centen. Persoonlijke verhalen van anderen en slimme tips en adviezen inspireren me om beter om te gaan met mijn eigen kleine budget. Ik vind het leuk om te schrijven en vandaar nu mijn eigen blog!

dinsdag 1 juli 2014

Uitkering verhoogd en gratis krant/gids

Juli is begonnen, de helft van 2014 zit er op. Gaat hard. De huur is er af gegaan vandaag, zoals altijd de eerste van de maand. Maar nu met huurverhoging. 472 euro is een hele hap. Gelukkig zag ik dat de uitkeringen ook weer iets gestegen zijn. Klik Hier voor een overzicht

 Ik word elke maand aangevuld tot een bedrag van € 904,06 vanaf vandaag.


Vandaag ook weer van een leuke actie aangemeld. Gratis het AD voor twee weken. Dat is leuk nu met het WK voetbal. Misschien ook iets voor jou? klik hier!Al vind ik deze actie ook leuk!
https://www.proefabonnementen-gids.nl/abonneren/avro-bode.html

Het komt er op neer dat je de gids dan een half jaar gratis hebt! Helaas zelf al een ander goedkoop proefabonnementje afgesloten..

O ja, deze abonnementen stoppen automatisch! Dus je zit er na die periode echt niet aan vast.

5 opmerkingen:

 1. Wist niet dat je ook alleenstaande OUDER was, 904 euro's

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Huh? een alleenstaande krijgt € 645,76. Daarbij krijg ik een toeslag van € 258,30 (Gemeentelijke toeslag bij het niet kunnen delen van kosten (van toepassing op alleenstaande ouders en alleenstaanden) Dus dat is samen 904,06.
  Helaas heb ik geen kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat zo'n abonnement automatisch weer stopt! Ik vergeet vaak op te zeggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeps! Ik realiseer me nu pas dat ik mijn huurverhoging nog niet heb doorgevoerd bij mijn automatische betaling... Dank voor het waarschuwen, ga morgen meteen een nabetaling doen!

  BeantwoordenVerwijderen