maandag 14 juli 2014

Spaarprogramma; SnelEuro

MoneyMiljonair is leuk, Euroclix is zelfs nog ietsje leuker. Ik heb door beide spaarprogramma's al een behoorlijk bedragje gespaard.(samen ruim 350 euro) Ik doe daar weinig tot niks voor doe. Bijna gratis geld, zonder addertjes onder de grond! Maar nu is er ook: SnelEuro!
SnelEuro werkt precies hetzelfde als andere spaarprogramma's. Het enige wat je hoeft te doen is mailtjes wegklikken waar je dan geld voor krijgt. En als je online een aankoop doet en het via de website van SnelEuro (bij aangesloten partners) verdien je ook weer een beetje. Totdat je een aardig bedrag hebt staan. Vanaf 12,50 kun je laten uitbetalen.
Vanwege mijn goede ervaringen met de andere twee spaarprogramma's ben ik erg enthousiast!
Misschien jij ook?
 De eerste euro krijg je gratis bij aanmelding. En als je via deze link aanmeld verdien ik via jouw aanmelding ook weer een euro (bij voorbaat dank!)
Veel spaarplezier!


3 opmerkingen:

  1. Bij al die programma's blijkt dat ze vooral leuk zijn als mensen via je lid worden en/of je regelmatig via internet koopt. Ik heb beiden niet. Als je het bij dit programma van mails lezen moet hebben moet je 2500 mails lezen om aan €12,50 te komen. Ik ga daar niet aan beginnen. Hahaha. Maar veel succes. Voor jou is het bij elkaar een leuk extra'tje. Mascha.

    BeantwoordenVerwijderen