Over mij

Mijn foto

Ik ben 34 jaar, single en heb een inkomen rond het sociaal minimum. Ik leef dus op bijstandsniveau.
Dit blog gaat over consuminderen en zuinig leven. Omdat ik zelf weinig te besteden heb volg ik de laatste weken blogs van anderen die ook zuinig omgaan met hun centen. Persoonlijke verhalen van anderen en slimme tips en adviezen inspireren me om beter om te gaan met mijn eigen kleine budget. Ik vind het leuk om te schrijven en vandaar nu mijn eigen blog!

maandag 11 november 2013

Uitgaven Week 45

Mijn uitgaven de afgelopen week:

ma. 4/11: Boodschappen totaal € 20,40
do. 7/11: Boodschappen totaal € 15,15
za. 9/11 € 4,40 uitgegeven aan kaartjes en kaarsjes

Totaal aan Boodschappen: € 35,45
Totaal uit Zakgeld: € 4,40, nog over voor de maand November: 45,60

Deze week is bij Trekpleister een elektrische deken van Medisana in de aanbieding voor € 29,99. Dit lijkt me echt zalig. Alleen is nu de afweging: Heb ik dit echt nodig? Eigenlijk niet, want een warmwaterkruik voldoet ook prima als ik het echt koud heb. Ik heb zelf totaal geen ervaring met een elektrische deken, het líjkt me alleen zo fijn! Maar of het daadwerkelijk ook zo is en bovendien het geld waard is? Geen idee. Iemand ervaring met een elektrische onderdeken?deze is het

6 opmerkingen:

 1. ik vind het heerlijk een elektrische deken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik heb al een paar jaar een elektrische deken en ik vind het zaaaaalig! Ik zou echt niet meer zonder willen. Een half uurtje a drie kwartier aanzetten is voldoende om je bed lekker wat voor te verwarmen en de ergste kou eruit te halen. Ik zet mijn dekentje elke avond aan van ongeveer oktober t/m ongeveer april. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag er deze week eentje, die stukken goedkoper is bij de Action. Zelf houd ik niet van een warm bed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mij lijkt het niks. Ik ben bang dat mijn lichaam dan als het ware lui wordt of verleerd om zichzelf op temperatuur te houden. Ik zou het bij de warmwaterzak houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier ook een elektrische deken. Ik vind het heerlijk om een koude slaapkamer te hebben, voor het slapen gaat de deken even aan en ik kan lekker warm mijn bed in. Het is niet zodat je lichaam zichzelf niet meer op temperatuur houdt, je zet de deken uit zodra je je bed in gaat, of op de timer. Ook wanneer ik last van mijn rug heb, is het erg fijn om even plat te gaan op een warme deken!

  groetjes, Immy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb het altijd koud maakt niet uit wat ik aan heb dikke truien of thsirt enzovoort.. Maar nachts slaap ik op een elektrische deken omdat het anders nog kouder heb. Heerlijk hoor zo'n deken en ik pas de standen aan aan de temperatuur in mijn slaapkamer. Tevens staat de verwarming heel laag in mijn slaapkamer.

  BeantwoordenVerwijderen