Over mij

Mijn foto

Ik ben 34 jaar, single en heb een inkomen rond het sociaal minimum. Ik leef dus op bijstandsniveau.
Dit blog gaat over consuminderen en zuinig leven. Omdat ik zelf weinig te besteden heb volg ik de laatste weken blogs van anderen die ook zuinig omgaan met hun centen. Persoonlijke verhalen van anderen en slimme tips en adviezen inspireren me om beter om te gaan met mijn eigen kleine budget. Ik vind het leuk om te schrijven en vandaar nu mijn eigen blog!

maandag 28 oktober 2013

Uitgaven week 43, ik heb een weerstation gekocht!

Week 43 zit er al weer op. En gelukkig is de storm gaan liggen. Wat een eng weer was het vandaag! Nu tijd voor mijn wekelijkse overzichtje:

ma. 21/10: Boodschappen gedaan voor € 22,50

do. 24/10: Cadeautje gekocht t.w.v € 15,49

za. 26/10: Boodschappen gedaan bij de Aldi voor  € 12,00 precies. Daarnaast een draadloos weerstation gekocht, stond in de folder en wilde ik altijd al graag eens hebben. Voor 17,99 is dat een koopje.


Totaal uit boodschappen: € 34,50
Totaal uit zakgeld: € 33,58  Dat betekent dat ik mijn zakgeldbudget deze maand overschreden heb met € 30,83. Dit haal ik van mijn zakgeldbudget voor de maand november af. Ik begin met een schone lei en heb dan "maar" 50 euro (i.p.v 80,-) te besteden (moet te doen zijn!) Het uitje met vriendin ging afgelopen weekend niet door omdat ze ziek is. Maar dat halen we eind november in, dan komt die beurs ook nog een keer in de buurt.

Kijk, dit is mijn weerstation! Net effies een fotootje van gemaakt. Hij geeft heel veel informatie, zoals de temperatuur in huis, de temperatuur buiten (op mijn balkon), luchtvochtigheid binnen en buiten, luchtdruk, vooruitzichten, maanfase, datum, dag en exacte tijd. Normaal zijn die dingen behoorlijk prijzig, maar dit was nog een keer te doen voor 18 euro. Hij werkt fantastisch goed!

3 opmerkingen:

 1. Wat n leuk ding! Mn ouders hebben ook zo 1. Ideaal vind ik ze.
  En netjes binnen je boodschapbudget gebleven, gaat helemaal goed!
  Viel me toch eem vies tegen die wind hier int noorden... Gelukkig geen ernstige dingen hier gebeurd, maar toch....er vloog vanalles in de lucht! Blij dat het nu weer wat rustiger is.

  Groetjes Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo,n weerstation maar nog mooier is als je weeramateur bij je hebt wonen dus ik heb een pro-weerstation :) voor niks !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er staat veel informatie op zeg! Leuk dat je wens om er eentje te hebben is uitgekomen.

  BeantwoordenVerwijderen