Over mij

Mijn foto

Ik ben 34 jaar, single en heb een inkomen rond het sociaal minimum. Ik leef dus op bijstandsniveau.
Dit blog gaat over consuminderen en zuinig leven. Omdat ik zelf weinig te besteden heb volg ik de laatste weken blogs van anderen die ook zuinig omgaan met hun centen. Persoonlijke verhalen van anderen en slimme tips en adviezen inspireren me om beter om te gaan met mijn eigen kleine budget. Ik vind het leuk om te schrijven en vandaar nu mijn eigen blog!

maandag 21 oktober 2013

Uitgaven week 42

Zojuist de eerst boodschappen gehaald voor een nieuwe week, dit zijn mijn uitgaven voor afgelopen week:

Ma. 14/10: Boodschappen gehaald voor € 17,90

Wo 16/10: Extra getankt voor € 16,64 ( als ik boven de 15 euro per maand tank is dit een uitgave uit zakgeld, ik tankte voor € 31,64, natuurlijk wel bij de goedkoopste pomp die op woensdag altijd extra korting geeft)

Do  17/10: Boodschappen gehaald voor € 13,25

Za.  19/10: Boodschappen gehaald voor € 3,65 + een bolchrysant in mand gekocht € 5,95

Totaal boodschappen: € 34,80

Totaal uit zakgeld: € 22,59. Nog over uit zakgeld voor de rest van oktober: € 2,75. Ik ga het daar niet mee redden omdat ik nog een leuk uitje voor de boeg heb. Alles wat ik teveel verbruik zal ik bij het zakgeld van november in mindering brengen. Dan heb ik gewoon in november mijn buy-nothing-new-month ;-)

1 opmerking:

  1. Netjes onder je budget gebleven met boodschappen! Keurig, jij komt dr wel ;-) Ga gauw deze maand dan nog ff je winterjas scoren haha...anders moet je tot december wachten...

    Gr. Boukje

    BeantwoordenVerwijderen