Over mij

Mijn foto

Ik ben 34 jaar, single en heb een inkomen rond het sociaal minimum. Ik leef dus op bijstandsniveau.
Dit blog gaat over consuminderen en zuinig leven. Omdat ik zelf weinig te besteden heb volg ik de laatste weken blogs van anderen die ook zuinig omgaan met hun centen. Persoonlijke verhalen van anderen en slimme tips en adviezen inspireren me om beter om te gaan met mijn eigen kleine budget. Ik vind het leuk om te schrijven en vandaar nu mijn eigen blog!

dinsdag 14 november 2017

Zorgverzekering

Gelukkig, mijn zorgpremie blijft gelijk.
Ik blijf zitten waar ik al een paar jaar zit en wat goed bevalt. Ik blijf precies hetzelfde bedrag betalen in 2018 als dat ik dit jaar ook doe. Ik kies zelf weer voor Anderzorg omdat ik hele goede ervaringen heb met deze zorgverzekeraar en natuurlijk vanwege de prijs. De basisverzekering is en blijft voor komend jaar  102 euro (met 385 euro eigen risico)
Zelf ga ik komend jaar weer 78 euro betalen (met 885 euro eigen risico. Dit komt omdat je je eigen risico vrijwillig mag verhogen, dit levert me fikse premiekorting op)

6 opmerkingen:

 1. Je geeft de hele bonus weg zie ik, dat is lief van je. :)
  Ik ga er even over nadenken want inclusief bonus ben ik nog € 5 duurder uit dan bij Ziezo selectief waar ik nu zit. Anderzorg heeft wel een betere dekking qua zorgverleners dus ga er even op broeden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb vorig jaar gebruik gemaakt van je link, mijn dank nog daarvoor. En nog steeds erg tevreden over Anderzorg, dus blijf ik volgend jaar ook weer bij hen verzekerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben na in 2016 Anderzorg te hebben gehad dit jaar overgestapt naar ZieZo, omdat deze - zoals Ineke ook al aangeeft - nog net iets goedkoper is (de goedkoopste die ik voor 2017 kon vinden). Maar inderdaad, de dekking moet ik nog eens onder de loep nemen. Misschien wordt het weer Anderzorg en dan maak ik graag gebruik van je link!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben ook bij Anderzorg, maar toch even gegoogled op Zie.zo omdat wat hierboven staat wat goedkoper is, echter je kunt maar bij beperkt aantal ziekenhuizen terecht. Voor mij geldt dan dat ik voor zie.zo half uur moet rijden terwijl ik binnen 10 minuten en 15 minuten met anderzorg in 2 ziekenhuizen zit. Daarom voor mij wederom Ander.zorg. Wel de werelddekking erbij gepakt, voor iets meer als een tientje ben je wel in buitenland verzekerd, aangezien we dicht bij onze zuiderburen wonen en daar ook wel eens een weekend naar toe gaan is dat toch wel een gerust gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn man en ik hadden een zeer slechte kredietwaardigheid toen we diep in de financiële juristen zaten in hoeverre we faillissement vroegen, we hadden weinig of geen geld om onze dochter naar Emily te sturen naar een universiteit die we ons niet konden veroorloven. Wij controleren betaaldagleningen (leningmaatschappijen), die mensen zoals wij hebben geholpen, hypotheekaanpassingen krijgen. Elk bedrijf dat we contacteerden, wilde een eerdere vergoeding van $ 1.000 tot $ 2.000 die we niet konden betalen. Omdat we dachten dat we geen hoop hadden om te kiezen om te verkopen of om je huis te verliezen door het te sluiten. Toen kwam ik een lokaal tijdschrift tegen en de omslag was een Loan Bonding Corporation. De drie belangrijkste stappen; 1. U dient een elektronische aanvraag in. E-mail: albakerloanfirm@gmail.com 2. Geef de juiste manier om te bepalen of uw burger in het bezit is van een identiteitskaart of rijbewijs en uw bankrekeninggegevens. 3. De lening wordt verwerkt, goedgekeurd en verzonden. Het lange verhaal werd ingekort, ze hielpen een lening tegen een vaste rente van 4% te krijgen en werden aangepast met herziene betalingen. Ze gaven hun dochters ook een studielening om het volledige salaris van mijn college af te ronden. We werkten met de lening van Lasson, die ons waarschuwde voor de voortgang van de hele wereld. hij deed al het papierwerk, telefoontjes, enz. Ze deden het allemaal en we kregen een lening die we accepteren. Toen ik instemde met hun leningsvoorwaarden en de gegevens van mijn bank indiende, betaalde ik een betaalbare prijs voor deze diensten. We zouden het niet zo eenvoudig en betaalbaar hebben kunnen krijgen als het was door hun transformatieproces met onze kennis. Ik had geen tijd om je te bedanken, dus BEDANKT! Ik had geen beter team kunnen vragen. Ik ben op de hoogte van herfinanciering. Het beste voor u, verhuis hypotheek Als u een probleem heeft zoals wij, neem dan contact op met een kredietverzekeringsmaatschappij. Ze kunnen werken. Met vriendelijke groeten, Timothy and Maria Adopted on mach 31, 2018 in Columbus, GA

  BeantwoordenVerwijderen