Over mij

Mijn foto

Ik ben 34 jaar, single en heb een inkomen rond het sociaal minimum. Ik leef dus op bijstandsniveau.
Dit blog gaat over consuminderen en zuinig leven. Omdat ik zelf weinig te besteden heb volg ik de laatste weken blogs van anderen die ook zuinig omgaan met hun centen. Persoonlijke verhalen van anderen en slimme tips en adviezen inspireren me om beter om te gaan met mijn eigen kleine budget. Ik vind het leuk om te schrijven en vandaar nu mijn eigen blog!

dinsdag 27 augustus 2013

Vakantie

Yes, nog steeds vakantie. Deze week is de laatste week van twee weken vrij van m'n werk. Dat is heerlijk en genieten. Ik heb leuke dingen gedaan afgelopen dagen, o.a heerlijk naar het openluchtzwembad geweest met een vriendin, gisteren met een andere vriendin op een terrasje gezeten en vorige week een dagje naar Amsterdam geweest. Met zo'n treinkaartje van Blokker. Ik ben alleen gegaan en heb daar de dingen gedaan en gezien die ik leuk vond. Zo had de eerste selectie van Ajax een openbare training in de Arena wat ik leuk vond om eens te bezoeken, daarna de trein gepakt naar de Albert Cuypmarkt waar ik nog nooit geweest was, toen nog eventjes het centrum in geweest en tenslotte naar Schiphol gegaan om op het panoramaterras vliegtuigen te kijken die komen en gaan.
Ik stond daar heerlijk te dromen dat ik ook in zo'n vliegtuig zou zitten. En dan voor een aantal dagen eventjes weg te zijn uit de sleur en mijn leventje hier. Gewoon even lekker wég! het lijkt me heerlijk! Ik ben daar zó enorm aan toe. Maar het zit er gewoon niet in. Helaas pindakaas. Ik heb er op de eerste plaats het geld niet voor en op de tweede plaats zou ik niet weten met wie. Mijn vriendinnen zijn inmiddels gesetteld en gaan met hun vriend of gezin. Dat zou ik ook doen in hun plaats. Dus droom ik verder van Tenerife, een Ultra all inclusive-vakantie in Turkije en Malgrat de Mar aan de Spaanse Costa. Ik heb de reisorganisatie en de hotels al uitgezocht en bij mijn favorieten geplaatst, hihi, wie weet voor volgend jaar?

2 opmerkingen:

  1. Gewoon in je eentje gaan! Als je alles met een ander zou moeten doen kom je nergens als alleenstaande.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben in begin 2007 gescheiden en mijn kindjes waren toen nog erg jong. Die zomer gingen ze 2 weken naar hun vader. Ik wist me geen raad. Ik ben naar het reisbureau gegaan en heb zomaar een reis geboekt voor mij alleen. Ook geen singlereis, gewoon een normale vakantie die ieder ander ook kan boeken. Ik ben naar Tenerife geweest, wel all inclusive omdat ik mezelf niet alleen in een restaurantje zag zitten 's avonds. Ik heb een supervakantie gehad en ik zou het zo weer doen!! Dus....ga dr voor en spaar lekker door en boek die vakantie volgend jaar! Zul je zien dat het je 100% gaat mevallen. Ik was toen 28 jaar dus nog iets jonger als jij nu bent.

    Gr. Boukje

    BeantwoordenVerwijderen